Kunstzinnig Coachen  ouder & kind

Over mezelf,contact & aanmelding 

eigen foto JIKKE
eigen foto JIKKE

 

Mijn naam is Jetske Knol, 58 jaar, moeder van twee kinderen: een zoon van 18 en een dochter van 15. 


Communicatie is het thema in mijn leven. Na jaren in de zakelijke communicatie gewerkt te hebben, leidde het leven me steeds meer naar de communicatie met mezelf en de ander. Ik volgde de 4-jarige opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach aan De Kleine Tiki met als specialisatie kinderen. In de opleiding was veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de krachtige helende werking van kunstzinnig coachen ten volle mogen ervaren! 


Ik heb ook trainingen gevolgd over het werken met familiesystemen: wat draag je onbewust met je mee vanuit je eigen opvoeding? Welke impact heeft dit op je huidige leven?
Tevens heb ik ervaring met de vaak onbegrepen problematiek van hoogbegaafde (in beelden denkende) kinderen en volwassenen, hetgeen kan leiden tot leerbelemmeringen en misdiagnostiek. 

Mijn levensvisie is: blijf altijd open en voedend communiceren. Blijf zacht zijn voor jezelf en de ander. Dit geeft ruimte en kracht en leidt tot een warme verbinding met de mensen om je heen; een warme deken, die onmisbaar is wanneer het leven even tegen zit. In deze geborgenheid kunnen kinderen zich veilig hechten en zich met (zelf)vertrouwen ontwikkelen tot weerbare volwassenen die zich vrij voelen om hun eigen authentieke vorm te vinden.

info@jikkecoaching.nl   050-5020219