Kunstzinnig Coachen  ouder & kind

Van gelukkige ouders leer je de mooiste dingen


 

ONTSPANNEN OPVOEDEN 

en verbindend communiceren 

 

tekening verbinding 1
tekening verbinding 1


 

Drie speelse avonden met aandacht voor JOU als ouder. Via verrassende opdrachten en heldere presentaties krijg je inzicht in de uitdagingen en valkuilen van het ouderschap. Je leert om gemakkelijker in verbinding te blijven met je kind en met jezelf. Opvoeden wordt leuk(er) en ontspannen.

Als je kinderen jong zijn, is het de tijd van actief ouderschap: van zaaien in vruchtbare bodem. Hoe kun je je kind stevig laten ‘wortelen’ en voldoende vleugels geven om in vrijheid het leven aan te gaan? 


Opvoeden gaat over grenzen stellen aan je kind, maar dit brengt je ook bij jezelf: hoe ga je om met je eigen grenzen? Hoe draag je bij aan een gezonde ontwikkeling van je kind en zorg je tegelijkertijd goed voor jezelf? En: Wat voor ouder wil je zijn? Welke waarden vind je belangrijk? Welke rol spelen (onbewuste) overtuigingen uit je eigen opvoeding? 

Hoe helderder je antwoorden, hoe moeitelozer het opvoeden. 

Graag bied ik je helderheid. De thema's die aan de orde komen zijn: vrijheid - vertrouwen - veiligheid * zelfbeeld - zelfvertrouwen - talenten  *  jouw levensrivier en de invloed van je familiesysteem  *  verbindende gezinsactiviteiten en communicatie  *  zorgen voor jezelf en de ander: een gezonde balans in geven en ontvangen.

De workshop is voor vaders en moeders die zichzelf beter willen leren kennen en nieuwsgierig zijn naar hun eigen rol bij het opvoeden. Investeren in jezelf is investeren in je kind!
De workshop bestaat uit 3 woensdagavonden van 20-22.00 uur. Locatie Zevenhuizen. Prijs: 70 euro per persoon, duotarief papa en mama 100 euro.