Kunstzinnig Coachen  ouder & kind

WORKSHOP KINDEREN 

tekening verrekijker 2.
tekening verrekijker 2.


De Ontdekkingsreis 
  

Spelenderwijs meer Zelfvertrouwen

Een serie van vijf bijeenkomsten voor kinderen van 6-12 jaar, waarin we op zoek gaan naar wat er in uw kind leeft aan gevoelens en behoeften. Wanneer voel ik me boos, verdrietig of onzeker? Wat heb ik dan nodig? Hoe vertel ik dat?
Ook stimuleren we het zelfvertrouwen. Waar ben ik goed in? Uw kind leert te vertrouwen op zichzelf en om bij tegenslagen zelf de oplossing te vinden. 

Ik bemoedig kinderen om het prestatiegerichte denken even los te laten. Het gaat niet om goed, fout, mooi of lelijk. Het gaat erom je eigen kleur of vorm te vinden. Kinderen vinden het heerlijk om te horen dat ze even niet ''hun best hoeven te doen''.

Thema's:
Mijn lijf: speelse oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn. Samen stromen op muziek: wie leidt, wie volgt? Het verschil ervaren tussen stevig staan als een rots en vloeien als water. 
Mijn gevoelens: het leren herkennen van boosheid, angst en verdriet. Wat hebben ze jou te vertellen? Hoe uit je gemakkelijker je gevoelens.
Mijn gedrag: ik en de ander. Hoe kom je beter voor jezelf op? Maar ook: leren rekening houden met de ander.
Mijn talenten: waar ben je goed in? Schouderklopjes voor jezelf.
Verantwoordelijkheid: je mag mijn eigen keuzes maken en leren om hiervoor verantwoordelijk te zijn. 

De workshop bestaat uit 5 bijeenkomsten op woensdagmiddag van 15.00-17.00 uur. Locatie Zevenhuizen. Prijs: 75 euro per kind.  

 

tekening stuurjongen 1
tekening stuurjongen 1

    Stuurman op je eigen boot